کالباس خانگی : مواد لازم:
۱. سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد متوسط
۲. سیر: ۳ حبه
۳. زرده تخممرغ: ۱ عدد
۴….
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 18 ام جولای 2018ارسال شده است.
جهت مطالعه کالباس خانگی به سمت پایین اسکرول کنید.
کالباس خانگی : مواد لازم:
۱. سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد متوسط
۲. سیر: ۳ حبه
۳. زرده تخممرغ: ۱ عدد
۴. آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
۵. فلفلسیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
۶. نمک بدون ید: ۱ قاشق چایخوری پُر
۷. زنجبیل: یکپنجم قاشق مرباخوری
۸. پودر هل ساییدهشده: نصف قاشقچایخوری
۹. روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
۱۰. هویج پخته و مکعبی ریزشده: ۱ عدد
۱۱. قارچ پخته و مکعبی ریزشده: ۲ عدد
♨️ دستور پخت:
ابتدا سینه مرغ را همراه با سیر ۲ بار چرخمیکنیم. آرد_ذرت را الک کرده، فلفل_سیاه، زنجبیل، هل و نمک را به آن میافزاییم. سپس مرغ را با مخلوط مواد خشک، کمی ورزمیدهیم. زرده تخم_مرغ و روغن مایع را میافزاییم و به اندازهای ورزمیدهیم که خمیری یکدست داشتهباشیم. قارچ و هویج را افزوده و به اندازهای که به طور مساوی در خمیر پراکندهشود، مخلوطمیکنیم. یک کیسه فریزر را شکافته، مواد را بهصورت استوانهای با قطر نهایتاً ۱۰ سانت روی آن گذاشته و شکلاتپیچ میکنیم. سپس به مدت ۸۰دقیقه بخارپز میکنیم. پساز اتمام پخت، کیسه را درمیآوریم و پس از کمی خنکشدن توی یخچال قراحر میدهیم تا کاملاً سرد شود.
👩🍳 برای مزه بهتر کالباس، میتوانید از کمی مرزه یا ترخون هم بهرهبگیرید.
کالباس خانگی شما آماده است.
نوش جان!
✍️ به کوشش: بانو اکرم صادقی
✅ یکی از مشکلات تغذیهای ما با برخی از مردم و بهویژه جوانان، علاقه زیادشان به مزه خاص فستفودهایی چون سوسیس و کالباس است. کالباس خانگی معرفیشده در بالا، بو و مزهای کاملا شبیه کالباس معروف دارد و اجزای آن طوری گزیدهشده که ترکیبی معتدل، خوشمزه و مفید بهدستمیدهد.
✅ ساندویچ کالباس خانگیتان را میتوانید با رب انار یا سس خانگی و سالم نوشجان کنید.
دکتر ناصر رضایی پور
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m