این مطلب توسط ادمین در تاریخ 22 ام ژانویه 2023ارسال شده است.
جهت مطالعه مزاج گرم و تر به سمت پایین اسکرول کنید.
غذاهای مناسب | آبگوشت سنتی با نخود و زردچوبه بدون رب گوجه و گوجهفرنگی، با گوشت بره و همراه با دنبه زیاد |
میوه | انار ترش _ بالنگ_تمر هندی_گریپ فروت_نارنج_سیب_گلابی_زغال اخته_شاه توت-انواع مرکبات (ترش و شیرین)_ازگیل_زرشک_سنجد_زیتون_غوره_لیمو عمانی |
سبزیجات و صیفیجات | هندوانه-طالبی_خربزه_ریواس_ترشک_انواع سبزی از جمله گشنیز و اسفناج_کاهو_عدس_ماش_ارزن_ذرت_جو_انواع جوانهها مثل جوانه گندم |
لبنیات | افراد دموی مزاج میتوانند از کشک و قرهقروت که طبع سرد و خشک دارند، استفاده کنند. استفاده از شیر، دوغ، ماست، پنیر، خامه، سرشیر و کره محلی گاوی با مصلحات (پونه، نعنا، عسل، سیاه دانه) آنها هم مانعی ندارد، به شرط آن که زیادهروی نکنند. |
نوشیدنیها | شیرخشت_بابونه_آلبالو_عناب_زرشک_ترنجبین_خاکشیر |
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m