هومیوپاتی و شب ادراری
شب ادراری
خیس کردن رختخواب (شب ادراری) ناتوانی در حفظ کنترل ادرار در هنگام خواب است. به بیاختیاری ادرار در شب با عنوان شب ادراری اشاره میشود. این در حالی است که بیاختیاری ادرار در هنگام روز بیاختیاری روزانه نامیده میشود. شب…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 13 ام فوریه 2016ارسال شده است.
جهت مطالعه هومیوپاتی و شب ادراری به سمت پایین اسکرول کنید.
هومیوپاتی و شب ادراری
شب ادراری
خیس کردن رختخواب (شب ادراری) ناتوانی در حفظ کنترل ادرار در هنگام خواب است. به بیاختیاری ادرار در شب با عنوان شب ادراری اشاره میشود. این در حالی است که بیاختیاری ادرار در هنگام روز بیاختیاری روزانه نامیده میشود. شب ادراری، شبانه خیس کردن رختخواب است و در پسرها شایعتر از دخترها میباشد. شب ادراری میتواند به شب ادراری شبانه اولیه(PNE) و شب ادراری شبانه ثانویه(SNE) تقسیم شود.
(الف )خیس کردن رختخواب شبانه اولیه
شب ادراری شبانه اولیه اشاره به عدم توانایی در حفظ و کنترل ادرار از دوران کودکی دارد. شب ادراری شبانه اولیه شایع ترین شکل خیس کردن رختخواب در دوران کودکی است.
(ب) خیس کردن رختخواب شبانه ثانویه
اگر کودک قبل ازخیس کردن مجدد رختخواب تجربه حداقل۶ ماه دوره خویشتنن داری و کنترل ادرار داشته باشد آن را شب ادراری ثانویه در نظر میگیریم. در شب ادراری ثانویه، کلید ماجرا، پیدا کردن دقیقا همان چیزی است که تغییر کرده است. ممکن است استرس روانی جدید مانند حرکت ، یا مرگ در خانواده باشد. این ممکن است به عنوان مثال چیزی فیزیکی مانند شروع یک عفونت ادراری و دیابت باشد . این ممکن است، تغییر موقعیتی مانند تغییرعادت خوردن و اشامیدن یا خوابیدن باشد. واضح است چیزی قبل ازخیس کردن رختخواب تغییر کرده است. اولین قدم در حل مشکل خیس کردن رختخواب شناسایی هر گونه تغییر در زندگی کودک است.
علل خیس کردن رختخواب
تحقیقات نشان داده است که شب ادراری شبانه اولیه اغلب به ارث برده میشود. عوامل ژنتیکی در میان است و تمایل دارد که درخانواده ادامه یابد. اختلالات پزشکی مانند دیابت، عفونت ادراری، آپنه خواب یا صرع واختلالات روانپزشکی نیز میتوانند علت خیس کردن رختخواب باشند. عوامل هورمونی هم در برخی ازشب ادراری ها نقش بازی میکند. (اگر به اندازه کافی هورمون ضد ادرار (ADH) موجود نباشد این هورمون موجب کاهش مقدار ادرار ساخته شده توسط کلیهها است). عفونت دستگاه ادراری همچنین یکی از دلایل شب ادراری است.
برخی علل دیگر خیس کردن رختخواب شامل موارد زیر است:
• مشکلات در بیدار شدن از خواب
• رشد کندتر از طبیعی سیستم عصبی مرکزی که باعث کاهش توانایی کودک برای جلوگیری از تخلیه مثانه در شب است
• اختلالات در دریچههای مجرای ادرار در پسران و یا در حالب در دختران و پسران
• اختلالات در ستون فقرات
• عدم توانایی در نگهداری ادرار برای مدت طولانی به دلیل مثانه کوچک
نوشیدن بیش از حد قبل از خواب باعث شب ادراری نمیشود. این رفتارها مشکل روانی یا مغزی نیست. این کار به علت تنبلی کودک برای خارج شدن از رختخواب برای رفتن به توالت نیست.
شب ادراری شبانه (خیس کردن رختخواب) تصور میشدکه ناشی از یک حالت روانی باشد. اکنون روشن شده است که مشکلات روانی نتیجه شب ادراری هستند و علت آن نیستند.
درمان خیس کردن رختخواب
کودکان به کنترل مثانه در سنین مختلف دستیابی پیدا میکنند. با سن ۵ سال، بیشتر بچهها دیگر درحین خواب ادرار نمیکنند. خیس کردن رختخواب در کودکان و نوزادان تا سن ۵ سال غیر عادی نیست، گرچه ممکن است برای پدر و مادرخسته کننده باشد. وقتی که خیس کردن رختخواب کماکان به ۵ سال (یا در هر سنی که برای کودک مایه نگرانی باشد) ادامه یابد در آن زمان باید با ما تماس بگیرند تا راه درمانی برای توقف کامل ان پیداکنیم.
کودک میتواند تحت درمان با رفتاردرمانی و دارو قرار گیرد. رفتار درمانی کمک میکند تا با آموزش، فرزند شما بسترش را مرطوب نکند. برخی از درمانهای رفتاری شامل موارد زیر است :
• سیستم زنگ خطر رختخواب خود را خیس میکند زنگ میزند
• پاداش برای شبهای خشک
• از فرزند خود درخواست کنید زمانی کهرختخواب خود را خیس میکند ملافه را عوض کند
• به فرزندخود آموزش دهید که ادرار خود را برای مدت طولانی و طولانی تری نگه داشته و درواقع یک نوع تمرین مثانه داشته باشد
خیس کردن رختخواب به خصوص شب ادراری شبانه اولیه همچنین میتواند با خیال راحت و به طور موثر با داروهای هومیوپاتی درمان شود. راه حلهای Homoeopathic پس از انتخاب صحیح بیمار در توقف انورزی شبانه اولیه بدون هیچگونه عود، بسیار مؤثر است. بیمار PNE در هر سنی با موفقیت درمان می شود.. علاوه بر این که تمام داروهای هومیوپاتی طبیعی است، تهیه آن آسان و بدون هیچ گونه عوارض جانبی است.
احتیاط برای والدین
خیس کردن رختخواب میتواند منجر به مشکلات رفتاری در کودک به دلیل احساس گناه و خجالت شود. مجازات فرزند برای خیس کردن رختخواب هبچگاه مشکل را حل نمیکند. برخلاف آن وضعیت را بدتر خواهد کرد و کودک اعتماد به نفس خود را از دست میدهد. تنبیه، سرزنش یا ضرب و شتم کودک کمک نخواهد کرد به این دلیل که کودک آن را به عمد انجام نمیدهد. نوجوان نباید احساس گناه در مورد چیزی که او نمیتواند کنترل کند داشته باشد. این مهم است که فرزند شما بداند میدانید که خیس کردن تقصیر او نیست. درمان خیس کردن رختخواب یک موضوع ساده درهومیوپاتی است.
دكتر كوچكيزدي
بمنظور برخورداری از مشاوره رایگان و درمان به روش هومیوپاتی در کلینیک مربوطه سیناطب فرم پر کنید و منتظر تماس مشاوران این مرکز بمانید.
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m