پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی
عوارض آنفلونزا
– یکی از عوارض شایع آنفولانزا سینه پهلو می باشد که عامل این سینه پهلو یا خود ویروس آنفولانزا است و یا…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 17 ام اکتبر 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی به سمت پایین اسکرول کنید.
پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی
عوارض آنفلونزا
– یکی از عوارض شایع آنفولانزا سینه پهلو می باشد که عامل این سینه پهلو یا خود ویروس آنفولانزا است و یا یک باکتری است که از ضعیف شدن سیستم ایمنی توسط ویروس آنفولانزا استفاده کرده وارد ریه شده و باعث عفونت باکتریائی ریه گشته است. در موارد زیر باید به سینه پهلو شک کرد:
– بیماری که دچار تنفس سخت و مشکل شده است.
– بیمار دچار درد سیـ-ـنه در نتیجه سرفه بشود.
– همراه با سرفه خلط زرد و یا سبز رنگ و یا خلط خونی وجود داشته باشد.
– از دیگر عوارض آنفولانزا می توان به سینوزیت، عفونت گوش میانی و التهاب مجاری هوائی (برونشیت) و التهاب بافت میانی مغز (آنسفالیت)اشاره کرد.
– یکی دیگر از عوارض بیماری « سرفه بعد از عفونت » می باشد که معمولاًً بدون خلط بوده و ممکن است برای هفته ها تا ماهها پس از رفع علائم آنفولانزا ادامه یابد و آنچنان شدید باشد که گاهی هنگام شب فرد را بیدار کند.
– این سرفه که با علائم شبه آسم همراه است گاهی با درمانهای ضد آسم بهبود می یابد و یا از شدت آن کاسته می شود. بهر صورت در صورت ابتلا به این عارضه باید با پزشک خود مشورت کنید.
– در آخر لازم است اشاره کنیم که بعضی از مطالعات جدید نشان داده اند که استفاده از داروهای جدید ضد ویروس آنفولانزا (Oseltamivir) ممکن است در کاهش عوارض ثانویه بیماری آنفولانزا مثل سیــنه پهلو در بزرگسالان و عفونت گوش در کودکان ۱۲-۱ ساله موثر باشد.
پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی
پیشگیری از آنفلونزا
در مورد آنفولانزا دو نوع پیشگیری داریم ۱- واکــسنهای آنفولانزا ۲- پیشگیری داروئی آنفولانزا
واکــسن های آنفولانزا
– امروزه دو نوع واکــسن برای آنفولانزا وجود دارد یکی فرم تزریقی و دیگری واکــسن اسپری بینی( Nasal Spray Vaccine) کلاً واکــسن آنفولانزا، بهترین وسیله برای پیگشیری از آنفولانزا می باشد و بهترین زمان تزریق آن از مهر ماه تا نیمه آبان است. البته واکــسن در هر زمانی در فصل شیوع آنفولانزا می تواند تزریق شود، حتی وقتی که ویروس کاملاٌ در جامعه شما پخش شده باشد. در ضمن شما سالانه به تزریق واکــسن نیاز خواهید داشت برای اینکه ویروس مداوماً در حال تغییر خصوصیات خود بوده و برای همین هر سال باید توجه به خصوصیات جدید ویروس، واکــسن جدید برای جلوگیری از بیماری روانه بازار گردد.
– بعلت همین کوتاهی عمر واکــسن آنفولانزا و دردسر تزریق سالانه آن، این واکــسن فقط برای کــسانیکه در گروه پر خطر قرار گرفته و ممکن است دچار عوارض وخیمی شوند استفاده می شود، این افراد شامل:
– افراد بالای ۶۵ سال
– تمام کودکان بین ۲۴-۶ ماه
– کودکان و افراد بزرگسالان بین ۶۴-۲ سال درصورتیکه دچار مشکلات پزشکی مزمن باشند مثلنارسائی کلیوی، اختلال تولید گلبول قرمز، ایدز، مصرف داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی و …
– کودکان و بالغینی که دچار آسم باشند.
– کودکانی که روی درمان مزمن با آسپرین هستند.
– زنانی که در طول فصل شیوع آنفولانزا باردار می شوند.
– افراد بدون خانه و بی خانمان
– افرادی که تماس خانگی با بچه کوچکتر از ۶ ماه دارند.
– پزشکان، پرستاران و کارکنان بهداشتی که در بیمارستان و یا آسایشگاهها مشغول بکار هستند .
عوارض جانبی واکــسن تزریقی آنفولانزا
– چون واکــسن از ویروس غیر فعال تولید می شود، بنابراین کــسی از تزریق واکــسن به آنفولانزا دچار نمی شود ولی گاهی کمتر از ۳/۱ افراد در اطراف محل تزریق درد و سفتی را احساس خواهند کرد (برای ۲-۱ روز ). تب و درد نیز شایع نیست و برخلاف آنچه که قبلاً ادعا می شد، این واکــسن خطر ابتلا به آسم را نیز بالا نمی برد.
– واکــسن اسپری بینی(Nasal Spray Vaccine)
– هیچ واکــسنی ۱۰۰% باعث جلوگیری از بیماری نمی شود و واکــسن آنفولانزا هم از این قاعده مستثنی نیست و حتی با مصرف واکــسن ممکن است فرد مبتلا به آنفولانزا شود.
پیشگیری بوسیله داروهای ضدویروس
استفاده از داروهای ضدویروس جایگزین مصرف واکــسن نیست و پزشکان برای کــسانی این روش را بکار می گیرند که نمی توانند از واکــسن تزریقی استفاده کنند.
چند توصیه مفید برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا:
– مکرر دستان خود را بشوئید: شایعترین علت ابتلا به آنفولانزا لمس چشم، دهان، بینی،با دستان آلوده به ویروس می باشد، پس دستهای خود را تمیز نگه دارید و آنها را از صورت خود دور نگه دارید.
– از فردی که به آنفولانزا مبتلا شده فاصله بگیرید و اگر خود بیمار شدید، به دیگران زیاد نزدیک نشوید.
– کــسی که به آنفولانزا مبتلا شده بهتر است در خانه بماند و با حضور خود در مدرسه یا محل کار دیگران را بیمار نکنند.
– هنگام عطسه و سرفه فرد بیمار باید جلوی دهان خود را با دستمال کاغذی بگیرد تا قطرکهای آلوده به ویروس در فضا پخش نشوند.
– بیاد داشته باشید که فرد بیمار تا ۷ روز می تواند باعث پخش ویروس در فضا شود پس توصیه های بالا را باید تا یک هفته رعایت کرد، تا احتمال ابتلاء شما به آنفولانزا کاهش یابد.
پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی
سرماخوردگی های مکرر و آنفلونزا در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و آنتی بیوتیک ها و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
پیشگیری و درمان آنفلونزا در طب هومیوپاتی
مطالب مرتبط:
درمان خانگی سرماخوردگی بدون مصرف دارو
چگونه سرماخوردگی را بدون دارو درمان کنیم
روش های خانگی مقابله با سرماخوردگی
حساسیت و سرماخوردگی های مکرر کودکان
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m