روش صحیح نگهداری انسولین

روش صحیح نگهداری انسولین

 

*دما های خیلی بالا یا پایین می تواند به راحتی عملکرد انسولین را تحت تاثیر قرار داده و اثر آن را از بین ببرد. پس از قرار دادن انسولین در محیط های گرم تر از ۳۰ درجه سانتی گراد و سرد…

این مطلب توسط ادمین در تاریخ 12 ام آگوست 2017ارسال شده است.

جهت مطالعه روش صحیح نگهداری انسولین به سمت پایین اسکرول کنید.

روش صحیح نگهداری انسولین

روش صحیح نگهداری انسولین

 

*دما های خیلی بالا یا پایین می تواند به راحتی عملکرد انسولین را تحت تاثیر قرار داده و اثر آن را از بین ببرد. پس از قرار دادن انسولین در محیط های گرم تر از ۳۰ درجه سانتی گراد و سرد تر از ۳ درجه خودداری کنید. همچنین توجه داشته باشید که:

 

* هرگز انسولین خود را در داخل ماشین و در معرض تابش مستقیم آفتاب رها نکنید.

 

* از کیف های نگهداری انسولین برای خنک نگهداشتن انسولین خود استفاده کنید.

 

* نگهداری انسولین در یخچال می تواند طول مدت نگهداری آن را افزایش دهد، ولی به یاد داشته باشید که تزریق انسولین سرد می تواند دردناک باشد، پس قبل از تزریق آن را برای مدت کوتاهی در دمای اتاق قرار دهید.

 

همیشه قبل از مصرف، توصیه های شرکت تولید کننده را مطالعه کنید تا از بروز هرگونه مشکل بعدی در امان باشید

 

به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.

کلینیک های مجازی سیناطب

ساير مطالبي که شايد از خواندن آنها لذت ببريد!

مطالبي که در ذيل مشاهده ميکنيد نزديک ترين مطالب از لحاظ محتوايي به مقاله اي است که آنرا مطالعه کرديد...

    شما هم نظر بدهید...

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

در خبرنامه بیتفا عضو شوید!

با عضویت در بیتفا، آخرین نوشته‌های بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.

محبوب ترین مطالب

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید...

طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.

09370245225

b i t f a c o @ g m a i l . c o m