اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
قبلا تصور میشد که عامل زخم معده و یا روده غذاهای تحریک کننده، فشار روحی و یا اضطراب میباشد اما اکنون به این نتیجه رسیدند که اکثر زخم معده…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 23 ام مه 2018ارسال شده است.
جهت مطالعه اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان به سمت پایین اسکرول کنید.
اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
قبلا تصور میشد که عامل زخم معده و یا روده غذاهای تحریک کننده، فشار روحی و یا اضطراب میباشد اما اکنون به این نتیجه رسیدند که اکثر زخم معده های گوارشی ناشی از یک میکروب به نام هلیکوباکترپیلوری (اچ ـ پیلوری) میباشد.
اچ پای لوری از طریق مواد غذایی و یا از شخص آلوده به فرد سالم منتقل میشود این میکروب در معده انسان در برابر اسید معده مقاومت میکند و تمایل دارد در لایه مخاطی محافظتی سطح معده و روده مخفی شده و آن را ضعیف کرده و لایه زیرین را تحریک نماید لذا اسید معده از این لایه تضعیف شده عبور میکند و بافت ملتهب شده زیرین را میسوزاند.
زخم و التهاب معده در واقع نتیجه آسیب این سد دفاعی میباشند. اگرچه زخم معده ميتواند ناشی از عوامل گوناگون از قبیل عوامل عصبی و روانی، شیمیایی، مصرف الکل، مصرف طولانی مدت تابلیت اسپرین و تنباکو باشد.
اما یکی از مهمترین دلایل ایجاد آن عفونت ناشی از باکتری موسوم به هلیکوباکترپیلوری میباشد.
هلیکوباکترپیلوری یک باکتری گرم منفی است که محل اصلی زندگی آن جدار معده میباشد.
این باکتری با مکانیسمهای خاصی ميتواند در محیط اسیدی معده زنده بماند که بوسیله همین مکانیسمها به جدار معده آسیب ميرساند. این باکتری ميتواند هم از طریق طبیعی و هم از طریق سیستم ایمنی و تولید سیتوکینهای خاص باعث ایجاد التهاب معده شود.
شیوع عفونت هلیکوباکترپیلوری بطور معمول مرتبط با شرایط ژئوگرافی و اقتصادی-اجتماعی جامعه میباشد
در کشور ما شیوع این عفونت حدود ۸۰ درصد در افراد بزرگسال دیده میشود
و حدود ۱۵-۱۰درصد از این افراد دچار زخم معده و ۱ درصد نهایتاً دچار سرطان معده میشوند.
هلیکوباکترپیلوری مهمترین عامل التهاب مزمن بافت توليد كننده موکوس معده، زخم معده، سرطان معده و التهاب آتروفیک معده (التهاب مزمن با تخریب غشای موکوسی و غدههای اسید ساز معده) میباشد.
چه کسانی در معرض خطر هستند؟
افرادی که دارای سابقه فامیلی سرطان معده در خویشاوندان درجه اول خود هستند و افرادی که التهاب معده دارند.
برخی از علائم عفونت به هلیکوباکتر پیلوری شامل: سوء هاضمه، درد و سوزش سر دل، نفخ همراه با درد، حالت تهوع، سیری زودرس همراه با نفخ، درد در ناحیه بالای شکم که یک ساعت یا بیشتر بعد از صرف غذا مشاهده ميشود.
اکثر بیماری ها از جمله اچ پای لوری معده در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
کلینیک های مجازی سیناطب (برای ارسال شرح حال کلیک کنید)
مطالب مرتبط:
هومیوپاتی و درمان رفلاکس در کودکان و بزرگسالان
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
هدف درمان هومیوپاتی ،شناخت و درمان ناهنجاري ايجاد شده دربدن
اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
اچ پای لوری معده و توصیه های مفید جهت درمان
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m