رابطه بین تغذیه و طول عمر : امروزه دانشمندان معتقدند كه اگر به وسيله اى بتوان عوامل مرگ را دور ساخت، انسان مىتواند عمر نامحدود داشته باشد….
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 09 ام آگوست 2018ارسال شده است.
جهت مطالعه رابطه بین تغذیه و طول عمر به سمت پایین اسکرول کنید.
رابطه بین تغذیه و طول عمر : امروزه دانشمندان معتقدند كه اگر به وسيله اى بتوان عوامل مرگ را دور ساخت، انسان مىتواند عمر نامحدود داشته باشد. به خصوص موقعى كه محققّين توانستند در محيط آزمايشگاه با بهبود شرايط زندگى عمر حشره اى را به هشتاد برابر افزايش دهند. درحقيقت اگر به همان اندازه شرايط زندگى آدمى آسان و عوامل مرگ كمتر شود عمر آدمى كه مثلا شصت سال دارد به چهار هزار و هشتصد سال خواهد رسيد.
پيرى كه در تعقيب جوانى به وجود مىآيد، درحقيقت يك تغييرات و پيدايش كلسترول در جدار عروق است. كه به تصّلب يا سفت شدن شرايين موسوم است. اين يكى از تعريف هاى
پيرى است، پس مىتوان چنين گفت كه:
۱- اعتدال در صرف غذا و خوددارى از پرخورى، چنانچه امير مؤمنان على عليه السّلام مىفرمايد: هركه كمتر خورد رنج و آلامش كمتر است.
۲- رعايت آداب تغذيه به منظور جلوگيرى از سوء هضم و نفخ و غيرو.
۳- خوددارى از هرگونه اعتياد.
۴- مصرف ماست بيشتر از ساير غذاها براى مبارزه با ميكروبهاى سمساز رودهها (در افراد سالم و جوان).
۵- مبارزه با يبوست و تنبلى روده ها.
۶- جلوگيرى از چربى خون در اثر مصرف نكردن روغنهاى حيوانى و غذاهاى خيلى چرب.
۷- سحرخيزى و زندگى در هواى آزاد بهخصوص صبح زود (طلوع فجر).
۸- رعايت نوع غذاى روزانه، چه اگر زيادتر از حد معمولى چرب باشد سازنده كلسترول، اگر خيلى ترش باشد موجب ضعف و پيرى و سستى اعصاب، اگر خيلى شور باشد. باعث لاغرى و كمسويى چشم و اگر خيلى شيرين باشد عامل چاقى خواهد بود.
صرف غذاهاى مختلف و رنگارنگ در يك وعده غذا، اختلال هضم را در پى خواهد داشت، زيرا هريك از آنها زمانى جداگانه براى هضم و جذب لازم دارد.
رعايت نكات فوق در سالخوردگان بيشتر و در زمان پيرى لازم است، زيرا دوران پيرى زمان ضعف و ظهور بيمارىها است.
افراد مسّن غالبا دچار بيمارىهايى از قبيل فشارخون، نقرس، دردهاى مفصلى، نارسايى شريانهاى مغذى قلب (كرونرها) و مشكل شدن هضم به علت كم شدن شيرههاى هاضمهاى خواهند شد.
قرآن كريم چنين مىفرمايد: هركه را عمر طولانى داديم از خلقتش مىكاهيم (هرچه پيرى فراتر رسد، ضعف و سستى بيشتر خواهد شد).
در دوران پيرى دفع كلسيم از خون زياد مىشود و خوردگى استخوانها شروع مىگردد.
مخصوصا در افرادى كه تحرّك كمترى دارند. در اين دوران عمر بايستى به اندازه نياز مواد غذايى را مصرف نمود، زيرا اضافه آن به صورت چربى ذخيره شده مخاطرات زيادى به وجود مىآيد.
در اين باره رسول گرامى محمد مصطفى (ص) مىفرمايند: معده خانه بيمارىزايى است، پرهيز و بهداشت سره داروها است و به بدنها آنچه را كه احتياج دارند بدهيد (يعنى به اندازه احتياج مصرف كنيد).
مقدار كالرى لازم در دوران پيرى در حدود ۲۲۰۰ تا ۳۰۰۰ كالرى است كه بايد به وسيله غذاهاى روزانه تأمين شود. براى تأمين اين مقدار انرژى استفاده از چربىهاى نباتى، لبنيات و پروتئين توصيه مىشود. اين مقدار كالرى از خوردن غذاهاى ساده نيز به دست مىآيد كه روش پسنديده آن، اين است. كه در ۲۴ ساعت مثلا يك وعده از غذاى پختنى (ناهار) و يك وعده ميوهجات (شام) و صبحانه نيز غذاى بسيار سبك و بدون چربى استفاده شود.
استفاده از غذاهاى سبك به عنوان شام به وسيله ى ائمه اطهار عليهم السّلام توصيه شده است كه آن زينتبخش اين قسمت از گفتار است.
حضرت صادق (ع) مىفرمايند: موقعى كه سن به پنجاه سالگى رسيده با شكم پر از چربى نخوابيد.
شبها عصب سمپاتيك كمتر فعاليت دارد، برعكس عصب پاراسمپاتيك بيشتر.
متابوليسم بازال يا سوختوساز، ده تا بيست درصد تنزل مىكند. لذا شبها چربىها كمتر مىسوزند و اكثر پيران هم مبتلا به زيادى چربى خون هستند. اين هر دو نقص باعث عوارضى مىشود كه درباره آن شرح زيادى داده شده است.
و از رسول گرامى محمد مصطفى (ص) است كه مىفرمايند: كسى كه شب ميوه مىخورد زيان نمىبيند.
باز حضرت جعفر بن محمد الصادق (ع) مىفرمايد: روغن غذا، خوب است اما من دوست نمىدارم براى پيران و خوردن روغن در زمستان بهتر است از خوردن آن در تابستان.
افرادى اظهار مىدارند براى مبارزه با چاقى شبها شام نمىخورند، حال اينكه نخوردن شام توصيه نشده است، بايد خورد اما ساده و سالم. چنانچه رسول گرامى (ص) مىفرمايند:
شام بخوريد اگر چه مشتى خرما باشد زيرا شام نخوردن مايه ضعف و پيرى است.
در پايان خاطرنشان مىسازد كه آخرين بررسى هاى علمى نشان مىدهد، مهمترين عامل طول عمر منحصرا يك رژيم توأم با امساك و كم خورى است.
چاقى همان گونه كشنده است كه سيگار و فشارخون همان اندازه خطرناك است كه چاقى.
اکثر بیماری ها در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بویژه در دوران بارداری که مصرف داروهای کورتونی بر روی سلامت جنین و مادر می تواند اثرگزار باشد. اما بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
کلینیک های مجازی سیناطب (برای ارسال شرح حال کلیک کنید)
مطالب مرتبط:
هومیوپاتی و درمان رفلاکس در کودکان و بزرگسالان
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m