logo-samandehi

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

در اين دو بيماري بايد مراقب كم آبي بدن بود و به برطرف كردن مشكلات تنفسي توجه كرد .

مراقب كاهش وزن…

این مطلب توسط ادمین در تاریخ ۱۹ ام دی ۱۳۹۶ارسال شده است.

جهت مطالعه رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی به سمت پایین اسکرول کنید.

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

در اين دو بيماري بايد مراقب كم آبي بدن بود و به برطرف كردن مشكلات تنفسي توجه كرد .

مراقب كاهش وزن بر اثر شرايط هايپرمتابوليك و پيشگيري از عفونتهاي ثانويه و يبوست باشيد .

در رژيم غذايي بيمار به مصرف انواع غذاهاي حاوي آنتي اكسيدانها ( ويتامين E,C, A (كه در انواع ميوه و سبزي تازه وجود دارد تاكيد شود .

بايد براي بيمار اهميت مصرف مايعات و رژيم غذايي مناسب پرفيبر را توضيح داد .

توصيه هاي تغذيه اي در رژيم غذايي اين بيماران عبارتند از :

• مصرف ۵/۳ -۳ ليتر مايعات و پايين آوردن درجه حرارت بدن براي پيشگيري از دهيدراتاسيون را توضيه كنيد .

• رژيم غذايي پركالري و مواد غذائي نرم مصرف كنند مگر اينكه بيمار دچار اضافه وزن يا چاقي باشد .

• غذا را به صورت كم حجم و در تغداد وعده هاي غذايي بيشتر مورد استفاده قرار دهند .

• استفاده از مكمل هاي مولتي ويتامين – املاح خصوصا مصرف ويتامين هاي C , A را مي توان توصيه كرد به دريافت بيشتر مواد غذايي پرفيبر ( سنگك و غلات سبوس دار و انواع سبزي و ميوه تازه ) به منظور جلوگيري از يبوست تاكيد كنيد .

• استفاده از آب ميوه ها و آب سبزيجات ( همچون آب هويج و آب گوجه فرنگي ) باعث دريافت بيشتر مايعات ، كالري و تا حدودي فيبر غذايي مي شود .

• در صورت وجود احتقان و گرفتگي بيني و حلق نوشيدن مايعات گرم نظير چاي كم رنگ به مقدار فراوان توصيه مي شود .

• توصيه كنيد در برنامه غذايي بيمار تا حد امكان از مصرف كربوهيدرات هاي ساده همچون قند و شكر و روغنهاي جامد ( كره و چربيهاي حيواني در گوشت ، لبنيات پرچرب ، خامه و … ) پرهيز شود .

• مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين هاي B6, E,C سلنيم و روي موجب تقويت سيستم ايمني شده و مقاومت در برابر عفونتها را افزايش مي دهد .

• منابع غذايي ويتامين E عبارتند از : تخمه آفتابگردان ، جوانه گندم ، سيب زميني و ميگو . همچنين خربزه ، كلم بروكلي ، گل كلم و انواع ميوه ها از منابع خوب ويتامين C هستند .

منابع غذايي B6 عبارتند از : جگر گوساله ، سيب زميني ، موز ، عدس و اسفناج.

بسیاری از بیماری ها در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده که بهبودی نسبی،موقت و سرکوب گرایانه ایجاد میکندو بعد قطع داروها علایم بیماری مجدد عود میکنند. اگر بیماری مبتلا به بیماری ای باشد، بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و  مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.

به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.

کلینیک های مجازی سیناطب


مطالب مرتبط:

مواد غذایی مفید در دوران یائسگی

بهترین نکات تغذيه ای در بیماران ديابتی

رژیم غذایی و نکات تغذیه ای در بیماری هاي قلبي عروقي ، فشار خون بالا و هيپرليپيدمي

کلینیک چاقی و تغذیه

تغذیه درمانی و تغییر شیوه زندگی در درمان ناباروری

نقش تغذیه و ورزش در بهبود بیماری پسوریازیس

رژیم غذایی مناسب در بیماری سندرم روده تحريك پذير

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

رژیم غذایی مناسب در بیماری آنفلونزا و پنومونی

ساير مطالبي که شايد از خواندن آنها لذت ببريد!

مطالبي که در ذيل مشاهده ميکنيد نزديک ترين مطالب از لحاظ محتوايي به مقاله اي است که آنرا مطالعه کرديد...

    شما هم نظر بدهید...

سلام لطفا با شماره 02333343222 در تماس باشید....

ادمین

سلام لطفا با شماره 02333343222 در تماس باشید...

ادمین

لطفا با ما در ارتباط باشد تا اطلاعات کامل تری رو توسط مشاورین دریافت کنید 02333343222...

ادمین

در خبرنامه بیتفا عضو شوید!

با عضویت در بیتفا، آخرین نوشته‌های بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.

محبوب ترین مطالب

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید...

طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.

09370245225

b i t f a c o @ g m a i l . c o m