رابطه گوشت و چربى با سرطان روده بزرگ
وفور سرطان در كشورهاى پيشرفته صد برابر بيشتر از جهان سوم است. دانشمندان ۹۰% عامل پيدايش سرطان را مربوط به رژيم غذايى و تفاوتهاى آن در جهان مىدانند.
دو نظريه در اين رابطه وجود دارد:
۱- چربى مخصوصا با مبداء حيوانى كه سرطان روده بزرگ را افزايش مىدهد.
۲- مصرف مواد فيبرى (سلولزى- گياهى) كه باعث كاهش سرطان گرديده است. عمل سرطانزايى به علت تغييرات آنزيمى است.
مطالعات دانشمندان نشان داده است كه رژيم غذايى پرچربى به علت افزايش مواد استروژنى و احتمالا پرولاكتين كه ترشح اسيدى هاى صفراوى را افزايش مىدهد و اين افزايش توسط باكترىهاى روده به عمل مىآيد. ثابت شده است كه فلور روده گوشت و چربى خوران نسبت به فلور روده گياه خواران بيشتر است، لذا معتقدند كه اسيدهاى صفراوى به عنوان محرّك تومور سرطانى عمل مىنمايند.
در مناطقى كه بيشتر از سبزيجات و ميوه جات استفاده مىشود، به علت ازدياد حجم روده بزرگ سرطان كمتر ديده شده است. درباره اثرات سودمندى گياهان، اينطور نظريه داده شده است كه به علت ازدياد حجم روده، مواد سرطانزا كمتر با جدار روده تماس حاصل مىنمايد.
دانشمندان در مورد ۸۸۷۵۲ نفر زن ۵۹- ۳۲ ساله به مدت شش سال تحقيقاتى به عمل آوردند و نتيجه چنين به دست آمد كه پس از محاسبات كل انرژى بين مصرف چربى حيوانى و خطر ايجاد سرطان رابطهى مستقيمى وجود دارد كه هرچه چربى مخصوصا چربى حيوانى بيشتر مصرف شده باشد، امكان ابتلاء به سرطان بيشتر مىباشد. در اين مطالعات هيچگونه رابطه ى سرطانى در بين مصرف كنندگان روغن هاى نباتى به دست نيامده است. نيز به اين نتيجه رسيده اند كه نسبت پيدايش خطر سرطان در افراد گوشتخوار و چربى خوار بيشتر از رابطه افراد سبزى خوار و گياه خوار بوده است. اين افراد سرطانى، بيشتر از جگر، گوشت خوك، چربى و گوشت حيوانى استفاده كردهاند.
در افرادى كه از ماهى، مرغ، جوجه بدون پوست و سبزيجات استفاده كردهاند، گزارش سرطان چشمگيرى داده نشده است.
به طور كلى مواد سرطانزايى كه در اين مقاله مطرح مىشود، عبارتند از: نوشابه هاى الكلى، گوشت، قهوه و كلّ انرژى چربى و كربوهيدراتهاى مركّب.
مواد كاهش دهنده سرطان عبارتند از: سبزيجات، ميوهجات، شير، مواد غذايى ساده، ويتامينA و ويتامينC به مقدار فراوان، يد، آهن، سلنيوم و ريبوفلاوين.
دانشمندان معتقدند كه براى مصون ماندن از ابتلاء به سرطان بهتر است از گوشت ماهى، مرغ و جوجه بدون پوست، چربى، سبزيجات و ميوه جات استفاده بيشترى به عمل آيد و يك رژيم غذايى حاوى مقادير كافى:
پروتئين گياهى و همه مواد غذايى ساده، مصرف حداقل گوشت، چربى و مواد چربى زا براى همگان مفيد خواهد بود.
اکثر بیماری ها در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بویژه در دوران بارداری که مصرف داروهای کورتونی بر روی سلامت جنین و مادر می تواند اثرگزار باشد. اما بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
کلینیک های مجازی سیناطب (برای ارسال شرح حال کلیک کنید)
مطالب مرتبط:
درمان بی خوابی بدون داروی شیمیایی
هومیوپاتی و درمان رفلاکس در کودکان و بزرگسالان
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
هدف درمان هومیوپاتی ،شناخت و درمان ناهنجاري ايجاد شده دربدن
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m