آيا موهاي زائد (بخصوص درخانمها) توسط هوميوپاتي قابل درمان مي باشد؟
در این مقاله در مورد موی زاید و هومیوپاتی نکاتی ارائه میشود.
وجود موهاي زائد معمولا به علت اختلال در هورمونهاي بدن ( هورمونهاي زنانه و مردانه ) مي باشد به…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 17 ام جولای 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه موی زاید و هومیوپاتی به سمت پایین اسکرول کنید.
آيا موهاي زائد (بخصوص درخانمها) توسط هوميوپاتي قابل درمان مي باشد؟
در این مقاله در مورد موی زاید و هومیوپاتی نکاتی ارائه میشود.
وجود موهاي زائد معمولا به علت اختلال در هورمونهاي بدن ( هورمونهاي زنانه و مردانه ) مي باشد به هم خوردن تعادل اين هورمونها باعث چنين بيماري مي شود. اما علت به هم خوردن تعادل هورموني در بسياري از موارد مسائل روحي و عصبي مي باشد . موهاي زائد در يك فرد به هيچ وجه يك بيماري موضعي نيست كه تنها با روشهاي موضعي بتوان از آن رهايي يافت (الكتروليز، ليزر درماني ، اپيلاسيون …) . بدون در نظر گرفتن عوارض اين درمانها ، بدون استثنا ، شدت بيماري را شاهد خواهيم بود چرا كه اختلال داخلي به عنوان منشا بيماري حل نشده است. درمان هوميوپاتي با رفع علل ريشه اي ( عصبي و هورموني) باعث كاهش موهاي زائد مي شود گرچه بيمار ١٣٢ بايد مدتي را تا حصول به نتيجه صبر كند و سرعت بهبودي ظاهري مانند روشهاي موضعي نمي باشد.
رویش موهای زائد را عمدتا در نواحی چانه ، لب فوقانی ، نواحی دو طرف صورت ،از محل ناف به طرف پایین و در فرورفتگی ناحیه کمر ، به رنگ تیره و سیاه می توان مشاهده نمود . ریشه هر مو دارای رنگدانه ای به نام ملانین بوده که در روند رشد مو ، به تدریج این رنگدانه فعال گشته و تمامی بدنه یک مو را تیره و به رنگ های سیاه ، قهوه ای و بلوند و … در می آورد .
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m