اگر خودتان یا عزیزان شما درگیر سرطان هستند
پیشنهاد ما استفاده از دارو هومیوپاتی برای کمک به سرعت بخشیدن به بهبود است
عوامل تشدید کننده و بازدارنده…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 10 ام اکتبر 2019ارسال شده است.
جهت مطالعه سرطان به سمت پایین اسکرول کنید.
اگر خودتان یا عزیزان شما درگیر سرطان هستند
پیشنهاد ما استفاده از دارو هومیوپاتی برای کمک به سرعت بخشیدن به بهبود است
عوامل تشدید کننده و بازدارنده انواع سرطان ها
۰
۰
۰
۰
۰
۰
۰
۰
۰
۰
سرطان روده
عوامل تشديدكننده: مصرف زياد گوشتهاى چرب، غذاهاى خيلى چرب، غذاهاى سرخكرده، چاقى و زياد وزن.
عوامل بازدارنده: مصرف ميوهجات تازه مخصوصا سبزيجات تازه، مصرف گوشت ماهى به جاى گوشتهاى قرمز، حبوبات، غلات، نوشيدن آب زياد و آبپز كردن غذاها (به جاى سرخ كردن). قبلا شرح بيشترى براى سرطان روده داده شده است بنا به اهميت آن به نظر میرسد كه تذكر مجدد آن مناسب باشد.
سرطان معده
عوامل تشديدكننده: فشارهاى روحى مخصوصا براى كسانى كه به آسانى مضطرب و عصبانى مىشوند، گوشتهاى نمك زده، گوشتهاى دودزده، غذاهاى سرخ شده، كنسروهاى بسيار شور، غذاهاى محرّك و ادويه جات محرك.
عوامل بازدارنده: ميوه جات خام (تازه) مخصوصا ليموترش (مىدانيم كه هر ۱۰۰ گرم ليموترش ۶۰ تا ۶۵ ميلىگرم ويتامين ث دارد). سبزيجات تازه مخصوصا جعفرى (هر ۱۰۰ گرم جعفرى ۲۰۰ ميلىگرم ويتامين ث دارد). مصرف ميوهجات خام (تازه) با غذاهاى روزانه، به صورت دسر. مصرف سير و پياز. خوردن يك ليوان شير (صبحانه).
ويتامين «ث» از تشكيل نيتروزامينها كه سرطانزا هستند جلوگيرى مىكند. نگهدارى غذا در جاى سرد، زيرا سرما از تبديل نيتراتها به نيتريت جلوگيرى مىنمايد.
سرطان كبد
عوامل تشديدكننده: مسموميّت مزمن با الكل، غذاهاى چرب، سرخك رده و محرّك.
راه پيشگيرى و بازدارنده: مصرف آب ميوه جات، سبزيجات خام، مايعات خنك كننده مثل عرق كاسنى و شاهتره، آب گوجه فرنگى، نوشيدن مقدار بيشترى آب در ۲۴ ساعت.
سرطان لوزالمعده
عوامل تشديدكننده: مصرف الكل، خوردن قهوه مخصوصا غليظ آن، گوشتهاى چرب به خصوص گوشت قرمز.
راه پيشگيرى: مصرف مقدار بيشترى آب در ۲۴ ساعت، خوردن سبزيجات خام، ميوهجات تازه، گوشت ماهى به جاى گوشتهاى قرمز، مصرف غلات.
سرطان پستان
عوامل مؤثر در پيدايش آن: رژيم غنى از چربیهاى اشباع شده، زيرا توليد استروژن را تشديد مىكند، مصرف زياد هورمونهاى زنانگى، مصرف قرصهاى ضد باردارى به مدت زياد، مصرف بيش از سه سال داروهاى آرام بخش و ضد اضطراب، دخانيات، چاق شدن بعد از دوران يائسگى شانس ابتلاء را زيادتر مىكند (پس هميشه لاغر باشيد).
راه پيشگيرى: كم كردن مصرف چربى و غذاهاى چرب مخصوصا در دوران يائسگى، پرهيز از غذاهاى چرب و سرخ كرده.
سرطان رحم
عوامل تشديدكننده: غذاهاى چرب حيوانى، به كار بردن استروژن به مقدار زياد و يا حتى كم.
راه پيشگيرى: خوددارى از مصرف استروژن، پرهيز از غذاهاى چرب مخصوصا چربىهاى حيوانى.
سرطان پروستات
عوامل تشديدكننده: مصرف تستوسترون، چاقى و اضافى وزن مخصوصا بعد از ۴۵ سالگى، مصرف غذاهاى چرب حيوانى، غذاهاى سرخ شده، غذاهاى پختنى زياد.
عوامل بازدارنده: كم كردن گوشت مخصوصا گوشت قرمز از برنامه غذايى، حذف هورمونها مخصوصا تستوسترون، مصرف غذاهاى خنك مثل عرق كاسنى و شاهتره، سوپ جو، سبزيجات، ميوهجات.
سرطان ريه
عوامل تشديدكننده: مصرف سيگار مخصوصا سيگارهاى قطراندار. اين امر حتى براى افرادى كه در نزديكى معتادين هستند هم خطرناك است.
عوامل بازدارنده: خوددارى از خوردن غذاهاى خيلى داغ، سرخ كرده و ادويه جات محرك، قطع سيگار.
سرطان مرى
عوامل تشديدكننده: مصرف الكل، سيگار، غذاهاى خيلى داغ، سرخ كردنیها و ادويه جات محرك.
عوامل بازدارنده: قطع سيگار، نوشيدن آب زياد، آب گوجه فرنگى، آب ميوه جات. با توجه به مطالب فوق غذاى محرك مثل سرخ كردنیها، غذاهاى چرب حيوانى، گوشتهاى نمكزده، هورمونهاى مردانه و زنانه و بسيارى از عوامل ديگر از جمله استنشاق هواى كثيف به علت تحريكات ژنتيكى توانسته است عامل سرطانزا محسوب شود.
مصرف سبزيجات، ميوهجات، غلات، حبوبات عوامل مؤثرى در جلوگيرى از پيدايش سرطان محسوب مىشوند.
چربىهاى اضافى و مزاحم را با تحرك و فعاليت بسوزانيد.
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m