هومیوپاتی و چاقی
چاقي از شايعترين مشكلات انسانها در سطح جهان است . (هومیوپاتی و چاقی) مطابق آخرين آمار منتشر شده، ۴۵٪از ژاپنيها و حدود ۲۰ ٪از آمريكاييها به اين معضل مبتلا هستند ، اروپاييها نيز عليرغم درصدي كمتراز ابتلا به…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 23 ام جولای 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه هومیوپاتی و چاقی به سمت پایین اسکرول کنید.
هومیوپاتی و چاقی
چاقي از شايعترين مشكلات انسانها در سطح جهان است . (هومیوپاتی و چاقی) مطابق آخرين آمار منتشر شده، ۴۵٪از ژاپنيها و حدود ۲۰ ٪از آمريكاييها به اين معضل مبتلا هستند ، اروپاييها نيز عليرغم درصدي كمتراز ابتلا به سرعت در حال تجربه ي افراد چاق بيشتر هستند.و اين امر باعث بروز نگراني هاي بسيار درمورد بهداشت جهاني شده است.علل بسياري براي اين پديده معرفي شده اند، استفاده از غذاهاي پركالري و كاهش تحرك روزانه از عمده ترين انها است.از ديدگاه هوميوپاتي ريشه هاي عميق تري نيز وجود دارند كه بدون توجه و حل آنها نمي توان درماني قطعي را انتظار داشت. هومیوپاتی و چاقی
هوميوپاتي و چاقي
چاقي از ديدگاه هوميوپاتي تنها يك علامت و نتيجه بيماريهاي جسمي و روحي فرد است.( هوميوپاتي و چاقي )به جرات مي توان گفت كه مشكلات روحي و عاطفي و استرسهاي زندگي نقش بسيار مهمي در ايجاد چاقي دارند. نويسنده در برخورد با بيماران چاق در بيشتر موارد ردپاي اين مسائل را به روشني مشاهده و بروز تمايل سيري ناپذير به خوردن ( كه حتي بدون لذت از خوردن مي باشد)، را پس از دچار شدن به اضطراب، افسردگي ، عصبانيت هاي پي درپي… مي داند. متابوليسم بدن هر فرد در بخشهاي خاصي از مغز كنترل مي شود كه با در نظر گرفتن هورمونهاي بسياري كه در تنظيم سوخت و ساز بدن دخالت دارند، مي توان گفت آنچه وزن ظاهري بيمار را تشكيل مي دهد، نتيجه نهايي تنظيمها و واكنشهاي هورموني، عصبي خاص هر فرد است. هومیوپاتی و چاقی بالطبع هرگونه اختلال در بدن بر روي كل سيستم بدن تاثير مي گذارد و يك علامت ظاهري تغيير وزن ( كاهش يا افزايش) خواهد بود.برخورد موضعي با اين علامت ظاهري (چاقي) مانند هر بيماري ديگر باعث بازگشت چاقي و ايجاد عوارض مي شود. روشهاي رايج لاغري نيز متنوع هستند و هريك ميزان موفقيت متفاوت و عوارض مشخصي دارند. معموليترين روش ، گرفتن رژيمهاي سخت غذايي است . اين روش عليرغم اثر مثبت اوليه، علاوه بر سخت بودن ( رياضت دائم ) پس از گذشت زمان ٨٨ حفظ رژيم ، با بازگشت مجدد چاقي( گاه با شدتي بيشتر از قبل ) توام مي شود و اين در حالي است كه فرد چاق در اثر رژيمهاي غير اصولي، معمولا دچار كمبود ويتامينها و مواد غذايي ضروري شده است. افزايش فعاليت با ورزش نيز با محدوديتهايي روبه روست. زيرا كه در بسياري از افراد چاق قدرت تحرك و ورزش به علت وزن بالا و همينطور بيماريهاي همراه ( درد مفاصل پاها،ناراحتي قلبي، نفس تنگي…) به شدت كاهش مي يابد به طوري كه به تنهايي نمي تواند در بيماران چاق معجزه اي به وجود آورد.
استفاده از داروهاي مسهل، داروهاي تيروئيد و … كه جديدا زير عنوان داروهاي گياهي نيز عرضه مي شوند. با توجه به ايجاد اختلال بيمارگونه در بدن داراي عوارض بسيارمي باشند و استفاده هميشگي از آنها، بيماري زاست و اثر درماني پايا نيز ندارند.
درمان واقعي چاقي بايد يك درمان كل نگر باشد .يعني علاوه بر تغييرات لازم در عادات غذايي و فعاليتهاي روزانه ( تا حد امكان) بايد بيمار از هر جهت درمان شود. به اين معنا كه مسائل روحي و رواني و همينطور مشكلات جسمي (منجر به چاقي) درمان شوند تا بدن نظم از دست رفته را بازيابد. بيماري كه به دنبال عارضه اضطراب و يا افسردگي ناچار است مرتب غذا مي خورد،با گرفتن رژيم غذايي بسيار محدود ( در صورت توانايي انجام آن ) به علت برطرف نشدن اضطراب ، به سرعت وزن به حالت اوليه برمي گردد و از سوي ديگر تمايل بسيار به خوردن در چنين افرادي در واقع يك مكانيسم جبراني براي رفع اضطراب يا افسردگي است ( ناخن جويدن، تكان دادن پاها،… همگي مكانيسمهاي جبراني مي باشند) با محروم شدن بيمار از اين جبران، اختلالات شديدتري در سيستم حياتي بروز مي كند و بيماري روحي و رواني شدت مي گيرد. درنظر بگيريد بيمار چاقي كه به علت درد مفاصل، خستگي و تنبلي فعاليت لازم را ندارد و پيوسته در يك جا استراحت مي كند و يا بيماري را كه پر خوابي دارد و اين خواب زياد باعث چاقي او شده است و يا بيماراني كه در اثر يبوست مزمن، كم كاري تيروئيد…. به چاقي مبتلا شده اند. آيا درمان چاقي آنها با روشهاي رايج بدون حل كردن ٨٩ ريشه و علل آن درست است؟ هوميوپاتي معتقد است در برخورد با چاقي نيز چون بيماريهاي ديگر بايد كل سيستم جسمي و رواني بيمار درمان شود و با تجويز داروي هوميوپاتي مناسب، بيمار مي تواند به وزن طبيعي خود باز گردد. گرچه معمولا اين كاهش وزن كندتر از روشهاي ديگر رخ ميدهد اما در عمل بسيار پايدارتر بوده، و با حل ريشه هاي چاقي بيمار، به يك سلامتي كامل و واقعي مي رسد
در مواردي كه سرعت كاهش وزن كم است پس از شروع درمان هوميوپاتي ، معمولا بيماران، پاسخ بهتر و سريعتري به رژيم درماني مي دهند و خود متوجه مي شوند كه در اين حال با حفظ يك رژيم غذايي متعادل بدنشان به آساني وزن كم مي كند. هوميوپاتي و چاقي گويي بدن فرد خود را بر روي نقطه وزن پايين ميزان كرده است. بازگشت چاقي در درمان هوميوپاتي بسيار كمتراتفاق مي افتد و هيچگونه عارضهاي نيز ندارد. البته بايد ياد آور شد كه هوميوپاتي بدن را به تعادل خود مي رساند و بيمار به وزني مي رسد كه در حالت سلامتي بايد آن را داشته باشد ونه بيشتر. چه بسيار افرادي كه عليرغم دارا بودن وزن مناسب ، به دلايلي همچون زيبايي، مسائل فرهنگي و خانوادگي، مايل به كاهش بيش از اندازهي وزن خود دارند كه هوميوپاتي نمي تواند در اين افراد لاغري غير متعارف ايجاد كند و آنها را تنها به نقطه سلامت وزني مي رساند. لاغري نيز همچون چاقي ، از راه هوميوپاتي قابل برطرف شدن است . كاهش شديد اشتها همواره بيانگر يك نوع اختلال دروني است (جسمي يا عصبي) و برطرف كردن آن لازمه درمان لاغري است. استفاده بيرويه از مكملهاي غذايي و ويتامينها در بهترين حالت، افزايش وزن موقت را ايجاد مي كنند و البته بدون عوارض نيز نمي باشند. هومیوپاتی و چاقی استفاده از انواع مكملهاي غذايي تنها در حالتي مي تواند ايدهآل عمل كند كه بيمار به علل اقتصادي يا فرهنگي از مواد غذايي محروم بوده باشد( حتي در اين حالت هم بهترين كار حل مشكلات اقتصادي و فرهنگي است). ٩٠ چاق يا لاغربودن،تنها مشكل زيبايي نيست و به تنهايي يك بيماري جداگانه، و بلكه تنها علامت و نشانه اي از بيماري پنهان و يا پيداي انسان است و بايد از هرگونه برخورد نامناسب پرهيزشود.
هومیوپاتی و چاقی
هوميوپاتي
از درمان تا شفا
دكترفاضل حميدبهنام
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m