آیا میتوان از نظر ژنتیکی جلوی ایجاد این بیماری را گرفت؟ بیماری ام اس (قسمت دوم -ژنتیک) ساختار ژنتیکی هر فرد بر اساس مشخصه ژن ها و کروکوزوم های پدر و مادری که در تخم به هم میرسند شکل گرفته و بر…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 16 ام ژوئن 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه بیماری ام اس (قسمت دوم -ژنتیک) به سمت پایین اسکرول کنید.
آیا میتوان از نظر ژنتیکی جلوی ایجاد این بیماری را گرفت؟ بیماری ام اس (قسمت دوم -ژنتیک) ساختار ژنتیکی هر فرد بر اساس مشخصه ژن ها و کروکوزوم های پدر و مادری که در تخم به هم میرسند شکل گرفته و بر این اساس رشد و نمو سلول تخم به سمت بروز اطلاعات نهفته در ژن ها حرکت خواهد نمود. بدیهی ست هر کاری که باید برای تغییر در نقشه اولیه ساختار سلولی و حسمی فرد صورت پذیرد باید قبل از تشکیل نطفه انجام شود.
اینکه علم ژنتیک تا چه حد بتواند هدایت لقاح اسپرم و تخمک را به عهده گیرد بستگی به پیشرفت این علم داشته و البته میتوان امیدوار بود که با پیشرفت علم بتوان همواره نسل قوی تری را از نظر ژنتیکی پرورش داد اما انچه مسلم است این است که در حال حاضر این پیشرفت بصورت چشمگیری که بتواند تا این حد دقیق عمل نماید وجود ندارد.
دکتر مهدی فاطمی مهر
بیماری ام اس (قسمت دوم -ازدواج در بیماران مبتلا به ام اس)
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m