درمان روماتیسم مفصلی به روش هومیوپاتی
آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی یک بیماری سیستمیک و مزمن است.پلی آرتریت قرینه التهابی ، تظاهرات خارج مفصلی ( ندولهای روماتوئید ، فیبروز ریوی ، واسکولیت و…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 28 ام اکتبر 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه درمان روماتیسم مفصلی به روش هومیوپاتی به سمت پایین اسکرول کنید.
درمان روماتیسم مفصلی به روش هومیوپاتی
آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی یک بیماری سیستمیک و مزمن است.پلی آرتریت قرینه التهابی ، تظاهرات خارج مفصلی ( ندولهای روماتوئید ، فیبروز ریوی ، واسکولیت و سروزیت ) و فاکتور روماتوئید مثبت در خون ۸۰٪ بیماران مشخصه این بیماری است . شیوع این بیماری در جهان حدود یک درصد است و معمولا در سنین میانسالی و در دهههای سوم تا پنجم بروز مینماید و در زنان شایعتر است (نسبت زن به مرد در حدود ۳ به یک است.) سینوویت مزمن التهابی است کهً اکثرا مفاصل را درگیر میکند و باعث تخریب غضروف و ایجاد ضایعات استخوانی میشود. مشخصاتی دارد که باعث تمایزان با سایر انواع آرتریتها (التهاب مفاصل) میشود. بعنوان مثال آرتریت بصورت قرینهاست یعنی اگر یک زانو یا دست درگیر باشد به احتمال زیاد طرف مقابل نیز درگیر است .در برخی بیماران بیماری از شدت کمی برخوردار بوده و با حداقل ضایعات مفصلی، در مدتی کوتاه همراه میباشد، در برخی دیگر ضایعات پیشرونده و مزمن، به صورت پلی آرتریت میباشند و باعث اختلال عملکرد مفاصل میشود.
علایم شایع روماتیسم مفصلی
– اختلالات مفصلی
– سفتی صبحگاهی مفاصل
– تورم مفاصل
– درد مفصلی
– ضعف و خستگی
علل روماتیسم مفصلی
– ناشناخته است ولی در ایجاد این بیماری ایمنی سلولی و ایمنی هومورال هر دو نقش دارند. این افراد نسبت به دیگران شانس ابتلای بیشتری به بیماریهای مزمن مانند پوکی استخوان، آلرژی، بدخیمیها،عفونتها، بیماریهای گوارشی، بیماریهای قلبی– عروقی و فشارخون دارند.
– سینویت مزمن در آرتریت روماتویید درمان
درمان روماتیسم مفصلی
– شامل مصرف داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی(آسپرین، پیروکسیکام،دیکلوفناک، ایندومتاسین،ناپروکسن و بروفن و …)است.
عوارض داروهای شیمیایی درمان کننده روماتیسم:
در موارد شدید از استروئیدها مانند پردنیزولون خوراکی یا تزریق استروئید به داخل مفصل استفاده میشود که عوارض جانبی زیادی دارد. درمانهای دارویی مثل داروهای ضد التهاب غیر استروییدی که برای کنترل علائم مصرف میشود نیاز به برخی مواد غذایی را افزایش داده، موجب کاهش جذب مواد غذایی میشوند و عوارضی مانند مشکلات گوارشی ایجاد مینمایند. داروهای تعدیل کننده یا سرکوبگر ایمنی مانند متوتروکسات ، هیدروکسی کلروکین ، سولفا سالازین و آزاتیوپرین نیز در درمان آرتریت روماتویید گاه اندیکاسیون مصرف دارند .
آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
مطالب مرتبط:
نظرات شما برای ما ارزشمند است.پس نظرات زیبای خود را با ما در میان بگذارید...
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m
سلام برای درمان روماتیسم راهنمایی کنید ممنون
۰۲۳-۳۳۳۳۳۱۶۴
جهت راهنمایی و مشاوره با ما تماس بگیرید
سلام؛من نیشابور هستم؛دچار بیماری روماتیسم مفصلی شدم و نیشابور زندگی می کنم؛لطفا اگه پزشک هموپاتی نیشابور یا خراسان هست معرفی بفرمایید
لطفا با شماره ۰۲۳۳۳۴۳۳۴۰۰ تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه
در مورد درمان رماتیسم مفصلی با همومیوپاتی و مراكز درمانی در شیراز اطلاعات میخواستم…
لطفا با شماره ۰۲۳۳۳۴۳۳۴۰۰ تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه
سلام ایا این روش برای روماتیسم کاربرد دارد
سلام بله لطفا با شماره ۰۲۳-۳۳۳۴۳۲۲۲ تماس بگیرید
لطفا با شماره ۰۲۳۳۳۴۳۳۴۰۰ تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه