احساس صداهاى غير طبيعى در گوش: احساس صداى سوت يا وزوز يا صوتهاى ديگرى در گوش كه مربوط به حالت طبيعى نيستند و از خارج گوش را تحريك نمىكنند دوگونه مىباشند بعضى از…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 09 ام سپتامبر 2018ارسال شده است.
جهت مطالعه احساس صداهاى غير طبيعى در گوش به سمت پایین اسکرول کنید.
احساس صداهاى غير طبيعى در گوش: احساس صداى سوت يا وزوز يا صوتهاى ديگرى در گوش كه مربوط به حالت طبيعى نيستند و از خارج گوش را تحريك نمىكنند دوگونه مىباشند بعضى از اين صداها ممكن است مربوط به صداى ارتعاش رگهاى سر و گردن باشند يا مربوط به انقباض منظم عضلات سقف دهان يا انقباض ماهيچه هاى گوش و سطحى باشد اينگونه صداها را پزشك هم مىتواند با قرار دادن يك گوشى پزشكى دقيق بر روى گوش بيمار بشنود و اگر دقت كند مىتواند حركات بسيار خفيف عضلانى سقف دهان و يا پرده صماخ را ببيند اينگونه صداها خيلى كميابند و آنها را صداهاى عينى مىگويند.
نوع ديگر صداهائى هستند كه در مغز احساس مىشوند و پزشكان زمان حاضر اين صداها را مربوط به تحريكات انتهاى عصب شنوائى در اثر اختلالات موجود در رگهاى اطراف اين اعصاب مىدانند اين صداها در هنگام روز و هنگام كار كردن و سرگرم بودن بيمار چندان براى او محسوس و آزاردهنده نيستند اما هنگام شب كه از كار فارغ شده و سروصداى محيط هم كم مىگردد آزاردهنده مىباشد پزشكان زمان حاضر كه علوم غربى يا شرقى دارند جز مصرف داروهاى آرامبخش و تقويت روحى بيمار و بكار بردن سمعك هنگام روز و برداشتن آن در شب راه مداواى ديگرى ارائه ندادهاند پزشكان سنتى عوامل زير را اسباب توليد صداهاى غير طبيعى در گوش دانسته اند.
۱- وجود جسم خارجى در گوش يا تجمع چرك و گرد و غبار كه بحالت جامد در آمده در مجرا و در روى پرده صماخ.
۲- كيپ شدن منافذ مخاط داخل گوش.
۳- وجود گاز و بخاراتى كه در اثر سوء عمل گوارش در خون بوجود مىآيند در رگهاى مربوط بگوش كه در چنين حالتى هنگام يبوست مزاج و پرى و اختلال دستگاه گوارش صداها افزايش مىيابند.
۴- گاهى برخورد سرماى شديد بگوش سبب اين عارضه مىگردد.
۵- در بعضى از بيماريها كه با تب همراهاند بيمار در گوش خود صداهاى غير طبيعى مانند صداى سوت يا وزوز احساس مىكند كه در اين حالت مداواى بيمارى اصلى سبب قطع صداهاى غير طبيعى مذكور خواهد شد.
اما آن نوعى كه مربوط به تجمع مواد در گوش است بايد اقدام به پاك كردن داخل گوش و خروج مواد از آن شود و شستشوى مجراى شنوائى پس از اخراج مواد نيز مفيد مىباشد و آنكه در اثر تجمع بخارات در اعضاء داخلى سر باشد با كشيدن داروى انفيه در بينى كه داروئى عطسهآور است البته پس از خوردن مسهل قطع خواهد شد. براى تهيه داروى افيه مقدارى كندش را كه ريشه گياهى داروئى است با مقدار مساوى آن گل بنفشه مخلوط نموده و پودر مىكنند و اگر به مقدار يك گندم از اين دارو را در بينى بكشند عطسه فراوان مىآورد و براى ساكت شدن عطسه مىتوان بينى را با آب گرم شستشو نمود.
اگر از برخورد سرما بگوش بيمارى عارض شده باشد مىتوان با گرم كردن گوش و چكاندن روغن هاى گرم مزاج بحالت نيمگرم در گوش مانند روغن بادام تلخ، روغن كنجد، روغن زيتون بيمارى را دفع نمود در اين حالت دادن بخور گرم بگوش بهبودى را تسريع مىنمايد اما چنانچه بخارات اسباب پيدايش مرض از بدى عمل هضم و تنبلى و پرى دستگاه گوارش باشد مىتوان با خوردن مسهل هاى گرم مزاج مانند سنا و گل سرخ و يا سولفات دوسود يا روغن كرچك مداوا نمود و اصلح آن است كه بعد از خوردن مسهل چند روزى از معجون فيقرا خورده شود تا مرض بكلى دفع گردد.
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m