آیا رژیم غذایی میتواند در ژنتیک افراد نقش داشته باشد؟ بیماری ام اس (قسمت سوم -رژیم غذایی در ام اس) رژیم های غذایی می توانند در سلامت فرد کاملا موثر باشند لقاح تخمک و اسپرم در شرایط محیطی اسیدی یا بازی که…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 18 ام ژوئن 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه بیماری ام اس (قسمت سوم -رژیم غذایی در ام اس) به سمت پایین اسکرول کنید.
آیا رژیم غذایی میتواند در ژنتیک افراد نقش داشته باشد؟ بیماری ام اس (قسمت سوم -رژیم غذایی در ام اس) رژیم های غذایی می توانند در سلامت فرد کاملا موثر باشند لقاح تخمک و اسپرم در شرایط محیطی اسیدی یا بازی که در رحم حکمفرماست می تواند متفاوت باشد. افرادی که روح و جسم سالم و قوی تری دارند اسپرم و تخمک سالمتری تولید میکنند لذا میتوان می توان گفت هر چقدر میزان سلامت روحی و جسمی در والدین بیشتر باشد، این موضوع غیرمستقیم می تواند در سلامت تخمک و اسپرم تاثیر گذاشته و نسل بعدی دارای درجه سلامت بیشتری گردد.
طبیعی است هر چقدر نسل متولد شده دارای درجه سلامت روحی و جسمی بیشترب باشند احتمال بروز انواع بیماری ها از جمله MS کاهش خواهد یافت. بنابراین می توان نتیجه گرفت که رژیم های غذایی بطور غیرمستقیم در کاهش و یا افزایش شیوع این بیماری موثر هستند.
دکتر مهدی فاطمی مهر
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m