هومیوپاتی درمان بدون عارضه
بسياري از افرادي كه به هوميوپاتي علاقه مند هستند مهمترين علت گرايش خود به اين طب را بي ضرر بودن آن مي دانند .گرچه هوميوپاتي بسيار كم خطر است اما در واقع نبايد آن را كاملا بي…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 14 ام آگوست 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه هومیوپاتی درمان بدون عارضه به سمت پایین اسکرول کنید.
هومیوپاتی درمان بدون عارضه
بسياري از افرادي كه به هوميوپاتي علاقه مند هستند مهمترين علت گرايش خود به اين طب را بي ضرر بودن آن مي دانند .گرچه هوميوپاتي بسيار كم خطر است اما در واقع نبايد آن را كاملا بي خطر دانست. اصولا هر ماده دارويي كه خاصيت درماني دارد، خاصيت سمي نيز دارد! ماده بيخطر مادهاي است كه هيچ خاصيتي نداشته باشد. در پزشكي كلاسيك از يك ماده دارويي خاص ، تنها خواص شفابخش آن استفاده مي شود و خواص ديگر دارو را به طور قراردادي آثار زيان بار دارو حساب مي كنند، وتلاش بر اين است كه خواص درماني بر خواص سمي برتري داشته باشد.اما در هوميوپاتي تمام خواص داروها با هم در نظر گرفته مي شود. تقريبا هيچ گونه خصوصيتي از دارو بي توجه نمي ماند.
يك داروي شيميايي اگر به طور متوسط ۳ تا ۵ برابر دوز درماني استفاده شود، اثرات سمي خود را نشان مي دهد كه اين مقدار در بسياري از موارد تنها ۵,۱ تا ۲ برابر دوز درماني داروست يعني اگر شما به جاي يك قرص دو تا بخوريد، عوارض دارو كه گاهي غير قابل جبران است، بروز ميكند. اما در مورد داروي هوميوپاتي دوز آسيب رساننده معمولا صدها برابر مقدار درماني است كه بايد در فاصله هاي كوتاه و مكررا مصرف شود. روشن است كه تقريبا هيچ هوميوپات مجربي چنين تجويزي نمي كند . اما گاهي اتفاق مي افتد كه بيماران از روي كنجكاوي ويا به خيال آنكه دارو هيچ اثر ندارد، اينگونه دارو را مصرف مي كنند ( مقدار و تكرار دارو به مقدار بسيار زياد) در اين صورت دارو علائم خود را در بدن به شكل شديدي نشان مي دهد.
گاهي قطع مصرف دارو براي برطرف شدن علائم دارويي كافي است. اما گاهي هم نياز است تا با داروهاي خاص هوميوپاني عمل خنثي سازي صورت بگيرد. اگر شيوه غلط دارو ادامه يابد، مي تواند مانند هر درمان دارويي ديگري عوارض جدي داشته باشد. بنابراين بايستي داروهاي هوميوپاتي از دسترس كودكان و همينطور افراد روان پريش (كه امكان مصرف بي رويه در آنها ١٠١ وجود دارد) دور نگاه داشته شود . لازم به يادآوري است كه اين عوارض متفاوت از تشديد دارويي است كه در اين پديده (تشديد) هيچ آثار بدي در بدن باقي نمي ماند و بخشي از روند درمان محسوب مي شود.
خطر ديگري در هوميوپاتي ممكن است پيش آيد، در ارتباط با بيماريهاي خطرناك است ، كه اگر هوميوپات پزشك نباشد، به علت عدم توجه به خطرات احتمالي، ممكن است بيمار آسيب ببيند(عده اي تنها با گذراندن دوره كوتاه هوميوپاتي بدون داشتن مدرك پزشكي اقدام به درمان مي كنند). راي نمونه گاهي داروي بيماران آسمي ويا بيماران قلبي بدون در نظر گرفتن شرايط بيمار (وابستگي دارويي) قطع شده كه بيمار دچار ضايعات ناشي از قطع داروها شده اين اتفاق تنها در مواردي پيش آمده است كه هوميوپات اطلاعي از خواص داروهاي شيميايي و شرايط داخلي بيمار نداشته است. و اين لزوم داشتن تحصيلات كامل پزشكي در نزد هوميوپاتها را نشان مي دهد.
در كشورهايي كه هوميوپاتي به رسميت شناخته شده است، براي اجازه طبابت بايد هوميوپات قبلا در رشته پزشكي تحصيل كرده باشد و يا حداقل بايد دروس سالهاي اوليه پزشكي را گذرانده باشد. (سه سال اول) .اما نگرانيهايي نيز در بين بيماران در رابطه با درمان هوميوپاتي وجود دارد كه صحيح نيستند، مانند:
۱ (گاهي بيماران با توجه به اينكه در مدت زمانهاي خاص اثر داروي هوميوپاتي از بين رفته و بيماري باز مي گردد، نگرانند كه شايد به داروهاي هوميوپاتي اعتياد پيدا كنند! در صورتيكه داروهاي هوميوپاتي به هيچ وجه اعتياد آور نيست و بيماراني كه چندين بار تكرار و ادامه طولاني مدت دارونياز دارند ،پس از مدتي كاملا درمان شده و نيازي به استفاده مجدد دارو نخواهند داشت. (امري كه در مورد بيشتر داروهاي شيميايي مورد استفاده در طب رايج رخ نمي دهد و بيماران بايستي گاه تا پايان عمر وابسته به دارو باشند.مثل داروهاي اعصاب،فشارخون، داروهاي قلبي، تشنج وغيره)
۲ (گاه بيماران نگرانند كه اگر درمان هوميوپاتي را ادامه ندهند، ممكن است مشكلي براي آنان ايجاد شود كه اين مورد نيز كاملا بي مورد است ، و اگر فرد بيمار به هر دليل در هنگام درمان از ادامه منصرف شود، هيچ گونه مشكلي براي او ايجاد نخواهد شد. بلكه احتمالا با وجود آنكه درمان كامل بدست نيامده است، اما موارد فرعي بسياري احتمالا حل شده است و گاهي بيمار به درمان هاي طب رايج كه قبلا پاسخ مناسب نداشته است، بهتر جواب مي دهد .( به علت باز سازي نسبي سيستم ايمني ) در ضمن اگرفرد بيمار به هر دليل مايل به قطع درمان هوميوپاتي باشد، مانعي وجود ندارد و از اين جهت جاي هيچ نگراني نيست. ۳(گاهي بيماران نگران مصرف هم زمان داروهاي هوميوپاتي و داروهاي شيميايي هستند، اكثرا اثر داروي هوميوپاتي كم، يا از بين مي رود و اختلالي در مكانيسم داروي شيميايي ايجاد نمي شود زيرا دوز و مقدار داروي شيميايي يا گياهي بسيار بيشتر از داروي هوميوپاتي است.
تصور كنيد كه شما بخواهيد يك موزيك آرام را در بازار مسگرها گوش كنيد مطمئنا موزيك را نخواهيد شنيد! (البته مصرف بسياري از داروهاي شيميايي بخصوص اگر بيمار به آنها عادت دارد مشكلي با مصرف داروي هوميوپاتي ندارد و بسته به نظر پزشك هوميوپات قابل استفاده توامان هستند)، در موارد حاد هم مي توان در صورت لزوم موقتا درمان هوميوپاتي را قطع و درمان پزشكي رايج را ادمه داد و بعد از رفع شرايط اورژانس ، درمان را از سر گرفت .
هوميوپاتي
از درمان تا شفا
دكترفاضل حميدبهنام
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m