روش های مقوی کردن غذای کودک
منظور از «مقوی» کردن غذا، افزودن میزان کالری دریافتی نسبت به حجم است. مقوی کردن، اغلب مربوط به مواردی است که کودک دچار اختلال رشد می باشد.
وقتی مراقب سلامت به شما می گوید…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 14 ام آگوست 2017ارسال شده است.
جهت مطالعه روش های مقوی کردن غذای کودک به سمت پایین اسکرول کنید.
روش های مقوی کردن غذای کودک
منظور از «مقوی» کردن غذا، افزودن میزان کالری دریافتی نسبت به حجم است. مقوی کردن، اغلب مربوط به مواردی است که کودک دچار اختلال رشد می باشد.
وقتی مراقب سلامت به شما می گوید غذای کودکتان را «مقوی» کنید، می توانید از این روشها استفاده کنید:
روش های مقوی کردن غذای کودک
۲٫در صورت امکان یک قاشق مرباخوری ماست چکیده یا پودر مغزها (پسته، بادام وگردو) را متناسب با سِن شیرخوار به حریره یا سوپ او اضافه کنید.
۳٫به غذای کودک بزرگتر از ۸ ماه، کمی (یک قاشق مرباخوری) کره یا روغن اضافه کنید تا هم مقدارکالری آن را افزایش دهید و هم بلع غذا را برای کودک آسان کنید.
۴٫روی نان یا بیسکویت کودک که معمولا در میان وعده مصرف می شود کمی کره یا روغن بمالید.
۵٫زرده ی تخم مرغ پخته را به غذای کودک بزرگتر از ۸ ماه اضافه کنید.
۶٫از پودر مغزها (گردو، پسته و بادام به استثنای بادام زمینی) برای مقوی کردن کودک بزرگتر از ۹ ماه استفاده کنید.
روشهای «مغذی» کردن غذای کودک
منظور از «مغذی» کردن غذا، اضافه کردن مواد غذایی با هدف افزایش ویتامین ها و املاحِ غذاست.
وقتی مراقب سلامت به شما می گوید غذای کودکتان را «مغذی» کنید، می توانید از این روشها استفاده کنید:
۱٫بعد از ۹ ماهگی، پودر جوانه غلات و حبوبات را به سوپ، فرنی یا کته اضافه کنید.
۲٫میوه ها و سبزی ها را با توجه به سنّ کودک، به غذایش اضافه کنید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m