بواسیر چگونه بوجود می آید و چگونه درمان میشود ؟
بخش اخر روده بزرگ، کانال مقعدی نامیده میشودمواردی مانند فشار آوردن به هنگام اجابت مزاج برای خارج کردن مدفوع بویژه در مواقع بروز یبوست یا نشستن طولانی…
این مطلب توسط ادمین در تاریخ 12 ام مه 2018ارسال شده است.
جهت مطالعه بواسیر چگونه بوجود می آید و چگونه درمان میشود ؟ به سمت پایین اسکرول کنید.
بواسیر چگونه بوجود می آید و چگونه درمان میشود ؟
بخش اخر روده بزرگ، کانال مقعدی نامیده میشودمواردی مانند فشار آوردن به هنگام اجابت مزاج برای خارج کردن مدفوع بویژه در مواقع بروز یبوست یا نشستن طولانی مدت، ممکن است باعث بزرگی سیاهرگها در این ناحیه شود. سیاهرگهای بزرگ شده، لایه های متورم بافتی را درست میکند که این حالت را بواسیر میگویند.
انواع بواسیر :
۱- در این برجستگی های گوشتی مانند بیرون از مقعد جایی که روده بزرگ باز میشود، حس میشوند که بندرت دردناک هستند و تنها در صورتی دردناک میشوند که لخته خونی داخل آنها تشکیل شود.
۲-در این حالت بواسبر به صورت خوشههایی اطراف دیواره کانال مقعدی ایجاد میشود. گاهی اوقات بواسیر داخلی ممکن است به بیرون رخنه کند. گاهی ناراحتیها و مشکلات دیگری در این عضو مانند ترک خوردگی کانال مقعد ممکن است علائمی شبیه به بواسیر را در پی داشته باشد که مسلما برای درمان مناسب تشخیص صحیح بیماری امری ضروری است.
علائم بیماری بواسیر
خونریزی، درد، خارش، سوزش، ترشح مخاطی پس از اجابت مزاج، وجود یک برجستگی در مقعد، التهاب و تورم ، خون قرمز به صورت رگههایی در اجابت مزاج
علایم شایع
شایعترین علایم بواسیر شامل خارش و خونریزی، بیرون افتادگی و درد میباشند. خونریزی اغلب بدنبال دفع مدفوع اتفاق میافتد. بواسیرها ممکن است افتادگی پیدا کنند (به بیرون لغزیدن) و از طریق مقعد بیرون بزنند. درد در طی حرکات روده یا بعد از تحرک بواسیرها اتفاق میافتد. در خیلی از موارد علایم در عرض چند روز فروکش میکند
ـ خونریزی. امکان دارد خون قرمز روش به صورت رگههایی در اجابت مزاج دیده شود یا به دنبال اجابت مزاج، خون به مقدار کم و به مدتکوتاهی چکه کند.
ـ درد، خارش یا ترشح مخاطی پس از اجابت مزاج
ـ وجود یک برجستگی در مقعد
ـ احساس این که پس از اجابت مزاج، راست روده بهطور کامل تخلیه نشده باشد .
ـ التهاب و تورم
علت شایع ایجاد بواسیر
وارد آمدن فشار مکرر به سیاهرگهای مقعدی
نشستن یا ایستادن به مدت طولانی
چاقی
یبوست
کاهش توان ماهیچههای اطراف مقعد بویژه در سنین بالاتر
رژیم غذایی فاقد فیبر خوراکی
جراحی راست روده یا پارگی مجرای تناسلی به هنگام زایمان و بخیه کردن مجدد آن
ابتلا به بیماریهای کبدی
ابتلا به سرطان روده بزرگ
افزایش فشارخون در سیاهرگهای دستگاه گوارش
فشار آوردن به شکم موقع اسهال و مدفوع خشک و
دوران
بلند کردن اشیاء سنگین
ورزش نکردن یا تمرینات ورزشی بسیار سنگین
سرفه مزمن
اکثر بیماری ها از جمله بواسیر در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده و بهبودی نسبی ایجاد میکند که موقت میباشند و بعد قطع داروها علایم مجدد عود میکنند. بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.
به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.
کلینیک های مجازی سیناطب(کلیک کنید)
مطالب مرتبط:
بیماری های قابل درمان در هومیوپاتی
با عضویت در بیتفا، آخرین نوشتههای بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.
طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.
09370245225
b i t f a c o @ g m a i l . c o m