تغذيه در هيپر تيروئيدي

تغذيه در هيپر تيروئيدي (Hyperthyroidism( توصيه هاي تغذيه اي در رژيم غذايي اين بيماران عبارتند از : • در موارد غير بستري رژيم غذايي پركاري داشته باشند( حاوي مقادير بيشتري از نان و غلات و روغنها و چربي ها) •…

این مطلب توسط ادمین در تاریخ 29 ام مارس 2018ارسال شده است.

جهت مطالعه تغذيه در هيپر تيروئيدي به سمت پایین اسکرول کنید.

تغذيه در هيپر تيروئيدي

تغذيه در هيپر تيروئيدي (Hyperthyroidism( توصيه هاي تغذيه اي در رژيم غذايي اين بيماران عبارتند از : • در موارد غير بستري رژيم غذايي پركاري داشته باشند( حاوي مقادير بيشتري از نان و غلات و روغنها و چربي ها) • روزانه يك ليتر شير يا ساير لبنيات مصرف كنند( در صورتي كه بستري نباشند) • تا حد امكان از مصرف مواد كافئين دار پرهيز كنند. • از مصرف مواد گواتروژن به شكل خام پرهيز كنند ( برخي از مواد عبارتند از : كلم ، گل كلم ، خانواده شلغم ، دانه سويا،بادام زميني ) . مصرف اين مواد به شكل خام عوارض داروهاي مصرفي را افزايش مي دهد ولي پختن آنها سبب كاهش اين اثر مي شود. • روزانه حدود ۳-۴ ليتر مايعات (جز در بيماريهاي قلبي و كليوي) مصرف كنند. تغذيه در هيپو تيروئيدي (Hypothyroidism( توصيه هاي تغذيه اي در رژيم غذايي اين بيماران عبارتند از : • مصرف مواد پركالري را در رژيم غذايي خود (برحسب سن و جنس و قد ) محدود كنند. • مواد فيبر دار ( از گروه هاي غذايي نان و غلات و ميوه ها و سبزي ها ) را به ميزان كافي مصرف كنند. • از مواد گواتروژن در حد متوسط و به شكل پخته استفاده كنند. • مصرف محصولات حاوي سويا را محدود كنند. • موادغذايي حاوي روي ،مس و تيروزين كه براي عملكردتيرو ئيد مفيد هستند بيشتر مصرف كنند. • منابع عمده روي عبارتند از :گوشت جگر و حبوبات . منابع غذايي مس عبارتند از جگر ، حبوبات و تخكه آفتاب گردان

بسیاری از بیماری ها در طب رایج بوسیله داروهای کورتونی و شیمیایی کنترل شده که بهبودی نسبی،موقت و سرکوب گرایانه ایجاد میکندو بعد قطع داروها علایم بیماری مجدد عود میکنند. اگر بیماری مبتلا به بیماری ای باشد، بهترین روش درمان، درمان شگفت انگیز و معجزه گر هومیوپاتی می باشد که بدون عارضه از طریق تحریک و تقویت سیستم ایمنی و بازگرداندن نیروی حیات به بافت های درگیر، امکان جلوگیری از پیشرفت بیماری ، عود مکرر ،کاهش علایم و  مهمتر از همه درمان ریشه ای آن را بعد از گذراندن دوره های درمان در بیماران مبتلا فراهم می نماید.

به منظور برخورداری از خدمات مشاوره سلامت رایگان و درمان بیماری خود در یکی از کلینیک های مجازی سیناطب فرم پر کرده و منتظر تماس مشاورین ما بمانید.

کلینیک های مجازی سیناطب


مطالب مرتبط:

مواد غذایی مفید در دوران یائسگی

بهترین نکات تغذيه ای در بیماران ديابتی

رژیم غذایی و نکات تغذیه ای در بیماری هاي قلبي عروقي ، فشار خون بالا و هيپرليپيدمي

کلینیک چاقی و تغذیه

تغذیه درمانی و تغییر شیوه زندگی در درمان ناباروری

نقش تغذیه و ورزش در بهبود بیماری پسوریازیس

رژیم غذایی مناسب در بیماری سندرم روده تحريك پذير

ساير مطالبي که شايد از خواندن آنها لذت ببريد!

مطالبي که در ذيل مشاهده ميکنيد نزديک ترين مطالب از لحاظ محتوايي به مقاله اي است که آنرا مطالعه کرديد...

    شما هم نظر بدهید...

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

لطفا با شماره 02333433400 تماس بگیرید تا راهنمایی انجام بشه...

ادمین

در خبرنامه بیتفا عضو شوید!

با عضویت در بیتفا، آخرین نوشته‌های بیتفا، پیشنهادهای ویژه و برخی مطالب آموزشی را در ایمیل خود دریافت کنید.

محبوب ترین مطالب

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید...

طراحی و کدنویسی این سایت تماما با تیم بیتفا بوده و هرگونه کپی برداری حرام بوده و مورد رضایت ما نمی باشد. جهت خرید قالب تماس بگیرید.

09370245225

b i t f a c o @ g m a i l . c o m